2012-02-02 09:07:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - boldog és gondtalan

Napi horoszkóp február 2.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nemcsak a medvének, de önnek is ki kell bújnia immár barlangjából. Akár esik, akár fúj, de még a napsütéstől sem szabad megijednie. A tettek mezejére kell lépnie: ne halogassa tovább: amit meg akar valósítani, tegye meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma senki nem állhat ellent az ön akaratának. Ha mégis volna, aki felemeli a hangját, ne hangerővel, hanem érvekkel és hűvös nyugalmával győzze meg. Van, akinek fáj önt vezető szerepben látni. De nem kell tartania tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A jegyén áthaladó Hold segíti ma önt az érzelmei kifejezésében. Ma pontosabban és érthetőbben meg tudja fogalmazni, hogy mi nyomja a lelkét. Így az elfogadásra is biztosabban számíthat. A könnyek néha meggyőzőbbek az érveknél.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha álmot látott, hallgasson a benne rejlő üzenetre. Az elzárt szférák, titkok házán áthaladó Hold ma megvilágíthatja lelke mélységeit. A megértés a jövőjét is befolyásolhatja. A sugallatokat ne titkolja el kedvese előtt sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma megnyerő és biztos modorával, határozott kiállásával sokakat maga mellé állíthat. Még a versenytársai is felnézhetnek önre. A példamutatás azonban több mint puszta marketing. Azt is gondolja, amit mond és ez adja meggyőző erejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szépség, a harmónia jegyében telhet a napja. A harmóniát azonban ne úgy értse, mint valami végtelen nyugalmat és semmittevést. Azt sohasem adják ingyen, most is meg kell küzdenie érte. Nyájassággal, szeretettel, odaadással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az önkorlátozást nehéz összeegyeztetni a végtelen szabadságvággyal, ami újabban úrrá lett önön. De mégsem teljesen lehetetlen. Érdemes hát megpróbálnia annál is inkább, mert a parttalan szabadság méreggé válhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valaki barátságáért meg kell küzdenie. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznia, mit is akar tulajdonképpen. Elsősorban persze önmaga előtt. A kétszínűség most bajt hozhat a fejére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyek miatt lehetnek komoly vitái partnerével. Próbáljon meg legalább ön uralkodni az indulatain, ha már a kedvesétől ezt nem is várhatja el. Hűvös nyugalmával jó eséllyel „megfertőzheti” őt. Búcsúzzanak szeretetben!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz ma a munkatársaival szót értenie. Talán legjobb lenne, ha inkább a magányos munkálkodást választaná ma, ha teheti. Ha mégsem, akkor próbálja meg elkerülni az érzelmi konfliktusokat, és meddő vitákra okot adó helyzeteket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma igazán elemében érezheti magát: érvelésével mindenkit meggyőz, lelkileg is hat, nem pusztán a logikájával. Lehengerlő stílusa csak akkor okoz ellenérzést, ha az mértéktelen pöffeszkedéssel párosul. A szerénység jobban bejön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Él, mint hal a vízben: boldog és gondtalan. Meglepi, ha azt tapasztalja, hogy vadásznak önre? Van, akinek szemet szúr a boldogsága, és talán irigykedik. De olyan is, akit épp vonz az önből áradó derű és nyugalom.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: